Sömnad och Stickning

Sytt har jag gjort lite till och från, mest var det väl i grundskolan och hjälpt till att lägga upp lite byxor och så. Sydde en väska att ha mina stickningar i och även att ha som handväska.

Hösten 2011, eller egentligen sen vinter 2010/2011, började jag sy igen, vintern 2010/2011 blev det några valpoveraller till kompisens valpar och när jag fick hem Diego så ville jag sy något eget både till honom och till Xena. Jag fick en symaskin av min underbara svärmor i januari 2012 och i februari så började jag sy.. Har än så länge blivit en tröja till Diego och en varsin overall till hundarna och Xena har ÄNTLIGEN fått sin dubbeloverall för väldigt kalla dagar!! :D

Jag har även lyckats göra en toall (mall/mönster) till ett täcke åt Diego, ska även göra en till Xena. Och har beställt massor med tyger och annat smått och gått att göra grejer till hundarna!! Och faktiskt, hör och häpna, även till mig själv. Ska sy en så kallad messengerbag, en plånbok (kanske två) och en kameraväska!! :D 
Någon dag kommer lite sömnadsbilder här med! 

Diegos nya halsband Xenas halsband

Jag har även börjat göra halsband, väldigt skoj med de lilla jag har att jobba med! Vill köpa in mer nylonband, tyger och dekorationsband!

 

Jag började sticka under en sjukhusvistelse hösten 2009 men de har som legat och grott en massa och när jag har legat sjuk och inte haft något att göra så har jag börjat sticka igen! 

Nu använder jag mig av något som kallas för stickring då jag inte får lov att använda vanliga stickor eller rundstickor. Jag älskar att sticka på ring, jag har gjort en tröja till Xena och en mössa till mig själv!  

 

 

 


(Lämna tom)

Välkommen

Till www.odjuren.n.nu

Hör av dig till odjuren@gmail.com, via gästboken eller kontaktformuläret

Senast uppdaterad: 2013-03-12

 

besöksräknare

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)