Diego

Diego Gonzales, aka Diego, Lindoulainen Casanova, är peruan nummer 3. Han är son till Xena och kom till mig först när hans förra matte bröt foten hösten -10 då jag hämtade honom i Stockholm för att han skulle komma upp till sin uppfödare. Sagt och gjort jag lämnade honom till min kompis när mitt tåg kom till Luleå och där lämnade jag en ledsen Diego. Men en månad senare flyttade jag till Malmbergt där hans uppfödare bodde och då bodde han med mig istället. I mitten på december -10 flyttade han hem till matte i sthlm igen.

Hösten 2011 kom han tillbaka till mig för att bli norrlänning på nytt. Han älskar att få vara med och helst vara i centrum. Han är den som alltid ska ligga i sängen när man ska sova, ligga i soffan när man kollar film och helst när man äter me, men de får han inte! 

Vi ska förhoppningsvis till våren gå en lydnads kurs och vem vet, senare kanske en spår och sök kurs för honom med! tror verkligen att han skulle gilla de!

De har tyvärr inte blivit några kurser då Diego tyvärr inte är med oss längre. Han somnade in den 7:e juni 2012 och har lämnat ett stort hål i hem och hjärta

 diego-6.jpg

Välkommen

Till www.odjuren.n.nu

Hör av dig till odjuren@gmail.com, via gästboken eller kontaktformuläret

Senast uppdaterad: 2013-03-12

 

besöksräknare

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)