Jag

Vem är då jag bakom hemsidan? Jo jag är Maria, född i Lerum, uppväxt i Sandhem och Mullsjö. Flyttade hemifrån hösten 2006 när jag va drygt 20 år. Flyttade då till en 2:a som jag verkligen älskade. När jag flyttat hemifrån fick jag min första helt egna katt, Sleipner! Våren 2009 fick jag min första hund, en Perro sin pelo del Perú eller con pelo kanske man ska säga för han var en fullpälsad peruansk nakenhund. :P

Sommaren 2009 flyttade jag från min älskade 2:a till en liten 1:a då jag inte kunde bo kvar i min 2:a. Men på hösten flyttade jag hem till pappa och två dagar innan julafton fick jag den bästa julklappen någonsin! Jag skulle få börja skolan i Övertorneå, som jag velat göra i 2 år, nu skulle jag äntligen bli mekaniker.. :P Så vintern 2010, närmare bestämt den 9:e januari påbörjade jag min resa norrut med nattåget! så då lämnade jag södra Sverige!

När jag gått några månader på skolan i Övertorneå så åkte jag till Gällivare för att hälsa på en kompis med "peruaner" Det slutade med att jag lånade hem Xena, som nu mera är min! När jag nästan var klar med skolan och jag skulle börja söka praktik så sökte jag mig till Gällivare/Malmberget. Fick praktik, lägenhet och köpte bil! Och nu är jag kvar, bor i min etta med sambon Michael (Micke), hunden Xena  samt katterna Embla, Aska! I våra hjärtan och tankar finns även hunden Diego som somnade in 12-06-07 och katten Tigra som försvann sommaren 2012 :(

De jag älskar mest med Norrbotten är att det faktiskt är 4 årstider, det är en rejäl vinter i slutet/början på året, sen kommer en fantastisk vår med mycket sol, gnistrande snö och underbart väder, sen kommer sommaren som oftast är sådär lagom varm och inte allt för lång. Efter sommaren kommer en underbart vacker höst med soliga dagar, gulnande löv och snö! Och sist men INTE minst så ser man norrskenet, eller Aurora Borealis som de heter på latin! Det är så vackert så ja, de går inte att beskriva! Jag lovar att försöka fota de någon dag!

 

Jag är utbildad barnskötare, utbildad kantpressare och utbildad bilmekaniker! Jag har arbetat inom alla yrken jag är utbildad inom och älskar alla dessa jobb. Jag arbetar nu som butiksbiträde på Djurmagazinet och Expo i Gällivare och de är de bästa jobb jag någonsin haft!

Modell för en dag

På återhörande


(Lämna tom)

Välkommen

Till www.odjuren.n.nu

Hör av dig till odjuren@gmail.com, via gästboken eller kontaktformuläret

Senast uppdaterad: 2013-03-12

 

besöksräknare

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)